Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entrepriseformer​

Fagentreprise

​Du styrer selv. Her er det kun dig, der styrer byggeprojektet. Projektering (tegninger m.v.), indhentning af byggetilladelse, styring og koordinering af hele byggeprocessen er dit ansvar og din opgave. Du skal også selv udforme tilbudsmaterialer m.v. og indhente tilbud, skrive kontrakter med de implicerede håndværkere og styre processen, så arbejdet ikke går i stå. Du skal desuden løse eventuelle kontroverser mellem de enkelte fagentreprenører (firmaer), og samtidig får du det fulde juridiske og økonomiske ansvar.

Hovedentreprise

​Du sørger selv for alle godkendelser og projektmaterialet, KBS BYG styrer underentreprenører og økonomi og bygger fra A til Z. Som bygherre får du en anden rolle, når du har en rådgiver til at sørge for diverse godkendelser samt stå for udarbejdelsen af projektmaterialet. Det sikrer byggeriet optimale vilkår både i forhold til prissætningen og til hovedentreprenørens arbejde efterfølgende. KBS BYG indgår kontrakter med de nødvendige underentreprenører (andre håndværksmestre) og styrer både kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse samt sørger for, at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt.

Overordnet set er forskellen på en fagentreprise og en hovedentreprise spørgsmålet om ansvaret for byggeriets byggeledelse. I fagentreprise har bygherren (det er dig) ansvaret, i hovedentreprise er det hovedentreprenørens opgave.

Totalentreprise

​KBS BYG klarer hele processen, du skal blot skrive under på en fælles kontrakt vi sammen har udarbejdet. Vi forestår hele projekteringen, indgår kontrakter med underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering.

​KBS Byg A/S

Stamholmen 193F
2650 Hvidovre

CVR: 28119682

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.